Prodej bytu 2+kk 60 m², Ivanovice na Hané

Cena na dotaz

cena k jednání, včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Šebestová s.r.o.

Ruprechtov, Ruprechtov 42

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Hledáte útulný, světlý a prostorný byt, který splní všechny vaše představy o komfortním bydlení? Představujeme vám jedinečnou příležitost stát se majitelem výjimečného bytu v novostavbě se sklepem v Ivanovicích na Hané, který přesně odpovídá vašim potřebám.
Tento byt je skutečným klenotem na realitním trhu. Při vstupu do bytu vás zaujme jeho moderní design a promyšlená dispozice. Obývací pokoj s kuchyní o rozloze 31 m2 je dokonale propojený s jídelním a relaxačním prostorem, což vytváří ideální místo pro vaše rodinné a společenské chvíle. Velká okna dovolují slunci, aby byt naplnilo teplem a světlem, zatímco poskytují nádherný výhled na okolí. Koupelna je vybavena vším potřebným a vyznačuje se moderními sanitárními prvky.
Ivanovice na Hané je město s bohatou historií a skvělou občanskou vybaveností. Jste na dosah města Vyškov a najdete zde školy, obchody, restaurace, zdravotnická zařízení a mnoho dalšího. Pro milovníky přírody a sportu je v okolí množství možností pro trávení volného času.
Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní a bezstarostné bydlení s výbornou dostupností a kompletní občanskou vybaveností. Je to perfektní místo pro začínající páry, malé rodiny nebo jednotlivce, kteří chtějí žít v klidném a přátelském prostředí. Nečekejte a staňte se majitelem tohoto úžasného bytu ještě dnes. Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku, abyste se na vlastní oči přesvědčili o jedinečnosti této nabídky. Šebestová reality - reality s citem pro domov.

Základní údaje

Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod, Místní zdroj
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod, Místní zdroj
Druhy bytů Podkroví
Inženýrské sítě Plyn
ID nemovitosti 10467
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 60 m²
Patro 2
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Šebestová s.r.o.

Ruprechtov, Ruprechtov 42

Zobrazit kompletní nabídku RK

Šebestová s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist